LibreWolf - Δωρεάν browser που επικεντρώνεται στην ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ελευθερία

LibreWolf - Δωρεάν browser που επικεντρώνεται στην ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ελευθερία


Αυτό το πρότζεκτ ανοικτού κώδικα είναι μια ανεξάρτητη έκδοση browser, βασισμένη στο Firefox, με κύριο στόχο την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την ασφάλεια και την ελευθερία του χρήστη. Το LibreWolf έχει σχεδιαστεί για να μας προστατέψει από τεχνικές εντοπισμού και καταγραφής των κινήσεών μας στο διαδίκτυο, ενώ περιλαμβάνει και μερικές βελτιώσεις ασφαλείας.

Τα παραπάνω, επιτυγχάνονται, μέσω των ρυθμίσεων και των ενημερώσεων κώδικα που προσανατολίζονται στο απόρρητο και την ασφάλεια. Το LibreWolf επίσης, έχει θέσει ως στόχο να αφαιρέσει όλη την τηλεμετρία, δηλαδή τη συλλογή προσωπικών δεδομένων, ενώ για τη δική μας ευκολία διαθέτει ενσωματωμένο το uBlock Origin, για τον αποκλεισμό διαφημίσεων από sites που επισκεπτόμαστε. Φυσικά, στο dwrean.net, βάζουμε εξαίρεση, έτσι δεν είναι; Τέλος, αξιζει να πούμε, ότι για τις ενημερώσεις, ακολουθεί τις τελευταίες σταθερές εκδόσεις του Firefox. 

Διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλα τα λειτουργικά συστήματα, καθώς υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Mac και Linux. 

Έκδοση: 102.0-2
Μέγεθος: 120 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac
Κατασκευαστής: librewolf.net
Πηγή: librewolf.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram