Metalcandyman - Ο Greek Freak των arcades παιχνιδιών

Ο Έλληνας εξωγήινος των Arcades παιχνιδιών - Metalcandyman

Θες να δεις πως παίζεται ένα παλιό Arcade παιχνίδι; Μήπως ενδιαφέρεσαι για την τέταρτη πίστα του Θρυλικού Shinobi επειδή δε γνωρίζεις τα κόλπα για τη βγάλεις; Ή είσαι απλά ένας θεατής παλιών παιχνιδιών που στην ελεύθερη ώρα θέλεις να βλέπεις ανθρώπους να παίζουν τα αγαπημένα σου παιχνίδια; 

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε έναν και μόνο άνθρωπο, ένα και μόνο ελληνικό κανάλι στο Youtube. Ο Metalcandyman λοιπόν, είναι ένας εξωγήινος. Είναι ο άνθρωπος που ό,τι παιχνίδι βρεθεί στον δρόμο του το τερματίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι αυτός που όλοι θα θέλαμε να είχαμε φίλο ως παιδιά, για να μας μαθαίνει τα κόλπα στις πίστες των Arcadeάδικων. 

Στο κανάλι του, θα δεις πληθώρα Longplays (ολόκληρα τα games με τον τερματισμό) από Arcade (και όχι μόνο) παιχνίδια, που σε πολλά από αυτά τα τερματίζει χωρίς να χάσει ούτε μια ζωή (Nodeath) και φυσικά όλα τα τελειώνει με ένα «νόμισμα» (1cc). 

Όπως αναφέρει και ο ίδιος με το μοναδικό και αληθινό του στυλ: 

Μάγκικα και κακαλάτα, 1CC longplays από τις χρυσές εποχές των arcades όπως και όλων των videogames γενικότερα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, βασισμένα στην ικανότητα του παίκτη και όχι τερματισμούς παιχνιδιών με διάφορες πουστιές, cheats και παπατζιλίκια.

Τα longplays τα ανεβάζω για την γκάβλα μου και μόνο, και καραγκιόζης για subscribers δεν πρόκειται να γίνω. Οπότε γούστο του και καπέλο του αν κάποιος θέλει να κάνει εγγραφή στο κανάλι η απλά να μπαίνει για να δει κάποιο βίντεο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέρα που θα ανεβάζω νέο longplay, είναι καθαρά λόγω της όρεξης και της διάθεσης που θα έχω. Οπότε, stay tuned μάγκες.


Τα βίντεο στο κανάλι του Metalcandyman έχουν χωριστεί στις παρακάτω κατηγορίες: 

Master System: Παιχνίδια από την κονσόλα της SEGA
PC Engine: Παιχνίδια από την κονσόλα της NEC Home Electronics
SNES: Παιχνίδια από τo Super Nintendo Entertainment System
Indie Games: Παιχνίδια από indie δημιουργούς με ρετρό άρωμα
Mega Drive: Παιχνίδια από τη κονσόλα της SEGA
Atari: Παιχνίδια από την κονσόλα Atari 2600
NES: Παιχνίδια από το Nintendo Entertainment System
Arcade: Κλασικά Arcade παιχνίδια από τις γνωστές καμπίνες του παρελθόντος


• Κάνε subscribe στο τιτανομέγιστο Metalcandyman ► Metalcandyman - Longplays, 1CC, NoDeath


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram