Typeracer - Κάνε κόντρες με αυτοκίνητα... πληκτρολογώντας με υψηλή ταχύτητα

Γρήγορη πληκτρολόγηση παιχνίδι

Το Typeracer είναι ένα διασκεδαστικό online παιχνίδι που απευθύνεται σε όσους μπορούν να πληκτρολογούν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αν ανήκεις και εσύ σ’ αυτήν την κατηγορία, τότε σίγουρα πρέπει να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό!

Στο Typeracer μπορείς είτε να παίξεις χωρίς να διαθέτεις κάποιο προσωπικό προφίλ, δηλαδή ως επισκέπτης, αλλά μπορείς και να δημιουργήσεις το δικό σου λογαριασμό δωρεάν, ώστε να αποθηκεύεις το ιστορικό και τα σκορ που επιτυγχάνεις, αλλά και να μπορείς να επεξεργάζεσαι τα στοιχεία και τους αγώνες σου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πληκτρολόγησης, σου εμφανίζεται ένα κείμενο το οποίο είναι και η αποστολή σου. Πρέπει να το πληκτρολογήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Αν γίνει κάποιο λάθος, το πεδίο στο οποίο πληκτρολογείς γίνεται κόκκινο, υποδεικνύοντάς σου ότι έκανες λάθος. Πάνω από το κείμενο, θα δεις ότι υπάρχουν οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίζονται μαζί σου, απεικονιζόμενοι ως αυτοκίνητα. Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, τα αυτοκίνητα κινούνται ανάλογα με την ταχύτητα πληκτρολόγησης του παίκτη.

Στο τέλος κάθε αγώνα, το Typeracer, σου δείχνει στατιστικά στοιχεία που αναφέρονται στην επίδοσή σου. Για παράδειγμα, σε πληροφορεί για το χρόνο, τα λάθη που έκανες, την ακρίβεια κ.ά. Αν πιστεύεις πως μπορείς να συντονίσεις τέλεια μάτια και χέρια στον υπολογιστή και στο πληκτρολόγιό σου, τότε ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: play.typeracer.com 


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram