Yahoo mail - Φτιάξε λογαριασμό email με δωρεάν ένα Terrabyte αποθηκευτικό χώρο

Δωρεάν email στο Yahoo με 1 TB αποθηκευτικό χώρο

Το Yahoo mail είναι μία από τις πρώτες δωρεάν υπηρεσίες email που υπήρξε ποτέ, η οποία ξεκίνησε το μακρινό 1997, δηλαδή πριν από 26 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της μέχρι και σήμερα. Για τους αρχάριους, όταν λέμε υπηρεσία email εννοούμε μια δωρεάν web-based εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Yahoo Mail παρέχεται εντελώς δωρεάν για όλους, και μπορείς να φτιάξεις το δικό σου λογαριασμό email απλά δίνοντας τα προσωπικά σου στοιχεία.

Το καλό και διαφορετικό με αυτή την υπηρεσία σε σχέση με άλλες, είναι πως σχετικά πρόσφατα, η Yahoo αποφάσισε να αυξήσει κατά πολύ τον αποθηκευτικό χώρο που δίνει δωρεάν, φτάνοντάς τον μέχρι και 1ΤΒ (1000GB)! Φυσικά, αυτός ο χώρος δίνεται ως χώρος αποθήκευσης των Email σου αλλά μπορείς και να αποθηκεύεις διάφορα αρχεία, απλά στέλνοντας email στον εαυτό σου! Πςςςςς! Πως το σκέφτηκα ο Genius! 😁

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε browser για να εισέλθεις στο Yahoo mail, και φυσικά υπάρχουν εκδόσεις για κινητές συσκευές με Android και iOS λειτουργικά συστήματα. Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, υπάρχουν σύνδεσμοι για την εγγραφή στο Yahoo mail και να κατεβάσεις τις αντίστοιχες εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Web App / Android / iOS
Κατασκευαστής: Yahoo.com
Πηγή: Yahoo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal