FlashScore Plus - Η «κρυμμένη» δωρεάν εφαρμογή για να παρακολουθείς ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων

FlashScore Plus - Η «κρυμμένη» δωρεάν εφαρμογή για να παρακολουθείς ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων


Αδιαμφισβήτητα η δωρεάν εφαρμογή του Flashscore, είναι ότι καλύτερο υπάρχει για να παρακολουθείς ζωντανά την εξέλιξη και τα αποτελέσματα αγώνων από 38 διαφορετικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό το αποδεικνύει η εξωφρενικά καλή κριτική των χρηστών στα Store της εφαρμογής όπως και ο αριθμός των Downloads που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια! 

Αυτό που δεν ήξερες, είναι ότι η Google, δεν επιτρέπει σε μια εφαρμογή να τοποθετεί προϊόντα τζόγου όπως είναι το στοίχημα, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί της εφαρμογής να έχουν αφαιρέσει αυτό το χαρακτηριστικό από τα μενού του συγκεκριμένου App που υπάρχει στο Google Play Store. 

Το FlashScore Plus λοιπόν, είναι η πλήρη και φυσικά δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, την οποία μπορείς να κατεβάσεις εκτός του Playstore, από την επίσημη σελίδα της εταιρίας. Αυτό που θα δεις επιπλέον στην εφαρμογή, είναι η δυνατότητα επισκόπησης και σύγκρισης των αποδόσεων μεταξύ των εταιρειών στοιχηματισμού του διαδικτύου. Στο επίσημο site που σε οδηγεί το link που παραθέσαμε πιο πάνω για το FlashScore Plus, θα δεις οδηγίες για το πως να κατεβάσεις την εφαρμογή (.apk) στη συσκευή σου χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram