Save image as Type - Επικό πρόσθετο για Chrome που αποθηκεύει εικόνες ως PNG, JPG και WebP με ένα μόνο κλικ

Πρόσθετο για αποθήκευση εικόνων Google Chrome


Το Save image as Type είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα για τον Google Chrome. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή και σίγουρα θα βοηθήσει πολλών ειδών χρήστες του διαδικτύου.

Εγκαθιστώντας το μέσα από το Chrome Web Store, μία νέα επιλογή θα αρχίσει να εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ πάνω σε εικόνες. Μέσω αυτής όχι μόνο μπορούμε να αποθηκεύσουμε την εικόνα, όπως εξάλλου γίνεται έτσι και αλλιώς, αλλά και να διαλέξουμε τον τύπο με τον οποίο αυτή θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή μας. 
 
Οι τύποι εικόνων που υποστηρίζει το Save image as Type είναι οι δημοφιλέστεροι, δηλαδή PNG, JPEG και τέλος WebP.  Έτσι αν συναντήσουμε μία WebP εικόνα μπορούμε με ένα κλικ πάνω της να την κατεβάσουμε ως PNG, και αντίστροφα.

Μπορεί το παραπάνω να είναι ιδιαίτερα απλό, όμως σίγουρα θα λύσει τα χέρια όσων χρησιμοποιούν των Google Chrome, ακόμη και αν δεν κατεβάζουν κάθε μέρα φωτογραφίες ή εικόνες. Εμάς πάντως, μας έχει σώσει!

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος:  16KB
Λειτουργικό σύστημα: Google Chrome
Κατασκευαστής: html5gamer
Πηγή: chrome web store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram