Dadish 3 - Το νέο μέλος της σειράς platform παιχνιδιών για smartphone είναι και το καλύτερό της

Παιχνίδι platform για smartphone

Αν είσαι φίλος του mobile gaming και πόσο μάλλον των platform παιχνιδιών τότε η σειρά Dadish δε σου είναι άγνωστη. Πρόκειται για μία σειρά platform τίτλων με όμορφο εικαστικό και καλοφτιαγμένους μηχανισμούς, οι τίτλοι της οποίας προσφέρονται εντελώς δωρεάν μέσω των Google Play Store και App Store.
 
Πριν λίγες ημέρες ο Thomas Young κυκλοφόρησε το τρίτο μέλος της σειράς, το Dadish 3. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, σκοπό του παίκτη είναι να συγκεντρώσει τα «παιδιά» του ολοκληρώνοντας τα επίπεδα του τίτλου. Οι πίστες είναι έξυπνες σχεδιασμένες, και ο χειρισμός μέσω των οθονών αφής για ακόμη μία φορά δένει άψογα με το gameplay. Στο Dadish 3 ο παίκτης θα χαθεί μέσα σε υπονόμους, θα εξερευνήσει την έρημο, θα συναντήσει μέχρι και δελφίνια στο δρόμο του προς τη σωτηρία των παιδιών του.

Το τρίτο μέλος της σειράς είναι σίγουρο το πιο ολοκληρωμένο, με 50 διαφορετικά επίπεδα προς ολοκλήρωση, 5 διαφορετικές μάχες με boss, αλλά και κρυφά αστέρια για συλλογή. Θα σε κρατήσει απασχολημένο για όλο τον Αύγουστο!


Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+), iOS
Κατασκευαστής: Thomas Young
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram