Emojipedia - Η εγκυκλοπαίδεια των emoji θα δώσει νέο αέρα στις αναρτήσεις σου

 Ευκολη αντιγραφή Emoji instagram, facebook, messenger emojipedia
 
Τα emoji έχουν μπει για τα καλά στην ηλεκτρονική και διαδικτυακή μας καθημερινότητα και αποτελούν σίγουρα ένα παιχνιδιάρικο και ενδιαφέρον στοιχείο που δίνει ζωντάνια στο γραπτό ψηφιακό λόγο. Για το λόγο αυτό, η χρησιμότητα του emojipedia είναι αδιαμφισβήτητη για κάθε χρήστη που θέλει να χαρίζει την κατάλληλη διάθεση σε ό,τι γράφει.

Το emojipedia είναι μια ιστοσελίδα-εγκυκλοπαίδεια που συγκεντρώνει όλα τα emoji που χρειάζεσαι οπουδήποτε κι αν γράφεις. Συνομιλίες, post στα social media, σημειώσεις. Όλα αυτά παίρνουν ένα άλλο νόημα με πολύχρωμα εικονίδια και πρωτότυπα σύμβολα.

Στο emojipedia θα βρεις πολλές και διαφορετικές κατηγορίες με emoji, όπως ζώα, φατσούλες, ταξίδια, αντικείμενα, φαγητό, ποτό, δραστηριότητες, σημαίες, σύμβολα, φύση, αποφοίτηση, καρδιές, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χειμώνας, κ.ά. Οι κατηγορίες εμφανίζονται στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας και είναι άπειρες, οπότε προετοιμάσου για αρκετή εξερεύνηση! 

Τώρα αν ψάχνεις για κάποιο συγκεκριμένο emoji, μπορείς εύκολα να το βρεις μέσω της μπάρας αναζήτησης στο επάνω κεντρικό μέρος της σελίδας, ώστε να μη χάνεις χρόνο! Μόλις βρεις αυτό που θέλεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό copy paste, ώστε να το εισάγεις στο εκάστοτε κείμενο που επιθυμείς!

Αποθήκευσε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα στους σελιδοδείκτες σου γιατί σίγουρα θα τη χρειαστείς και δώσε χρώμα, έκφραση και ζωντάνια σε ό,τι θέλεις να πεις γραπτώς εύκολα και γρήγορα με απλά κλικ!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: emojipedia.org

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram