ERTecho - Το ERTFLIX της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι γεγονός

Το ERTFLIX της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι γεγονός

Μια νέα δωρεάν υπηρεσία της ΕΡΤ εμφανίστηκε εδώ και λίγο καιρό, το  ERTecho, που οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης το ονομάζουν το ERTFLIX της Ελληνικής Ραδιοφωνίας! 

Πράγματι, μέσα από ένα καλοστημένο site, θα βρεις όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και Τοπικούς Ραδιοσταθμούς, μαζεμένα σε ένα δικό τους ιντερνετικό σπίτι, με υψηλής ποιότητας ήχο, αναλυτικό πρόγραμμα ανά σταθμό και με ειδικό αναδυόμενο (pop-up) player, ώστε να ακούς το αγαπημένο σου ραδιόφωνο, σερφάροντας παράλληλα.

Το ERTecho χωρίζεται σε κατηγορίες όπως τα «Προσεχώς», με τις προαναγγελίες των εκπομπών από όλα τα ραδιόφωνα, την κατηγορία «Μη χάσετε», με ό,τι πιο ενδιαφέρον ακούστηκε το τελευταίο 48ωρο από το χώρο της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της ομογένειας.

Οι κατηγορίες συνεχίζονται με το ξεχωριστό «OnDemand» περιβάλλον για να ακούσεις ξανά την αγαπημένη σου εκπομπή, ενώ ειδική κατηγορία είναι τα «Podcasts», με διακριτό περιεχόμενο από τη γραμμική ακρόαση.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ, όλα αυτά μαζεμένα σ' ένα σημείο, για να ενημερώνεσαι περί εκδηλώσεων, και φυσικά on demand μοναδικές στιγμές των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

Αν μη τι άλλο, μια ακόμη ξεχωριστή και άρτια διαδικτυακή υλοποίηση που μας κάνει πολύ χαρούμενους που υπάρχει στο ελληνόφωνο διαδίκτυο. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram