Places Been - Ένα διαδικτυακό ημερολόγιο για καταγραφή ταξιδιών και μελλοντικών προορισμών

Εφαρμογή για καταγραφή ταξιδιών Tavel Tracker

Το Places Been θα γίνει η ρουτίνα σου μετά από κάθε ταξίδι που θα κάνεις από δω και πέρα και θα αποτελέσει ένα διαδικτυακό ημερολόγιο, όπου θα μπορείς να ανατρέχεις τα μέρη που έχεις επισκεφθεί, αλλά και να σημειώνεις ποιες χώρες, και όχι μόνο, θέλεις να επισκεφθείς στο μέλλον.

Είναι μια ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή, ιδανική για όσους λατρεύουν τα ταξίδια και συχνά βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι, για όσους απλά θέλουν να καταγράφουν τις εμπειρίες τους, αλλά και για αυτούς που τους αρέσει να σχεδιάζουν τα επόμενα ταξίδια τους εξερευνώντας διαδικτυακά διάφορους προορισμούς.

Στο Places Been μπορείς να καταχωρίσεις μέρη στα οποία έχεις πάει, όπως ηπείρους, χώρες, πόλεις, μικρότερες περιοχές, αξιοσημείωτα μνημεία και ιστορικά αξιοθέατα, ακόμη και αεροδρόμια του κόσμου. Επίσης, μπορείς να σημειώσεις σε ποια μέρη θέλεις να πας ή ποια είναι τα αγαπημένα σου, είτε έχεις πάει είτε όχι. Πατώντας απλά στο μενού πάνω αριστερά, ή και απευθείας από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς σε όλες τις κατηγορίες.

Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, είναι ότι μπορείς να βλέπεις στατιστικά στοιχεία, δηλαδή το ποσοστό του κόσμου που έχεις δει και εξερευνήσει, αλλά και να συλλέγεις σημαίες από τα μέρη που έχεις επισκεφθεί. Αν είσαι και εσύ ένας παθιασμένος ταξιδιώτης, τότε σίγουρα πρέπει να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή στο Android ή iOS smartphone σου!

Έκδοση: 1.8
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+), iOS
Κατασκευαστής: Andrik Reskiamp
Πηγή: Google Play/App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram