Trail Sense - Η δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σώσει ακόμη και ζωές

Εφαρμογή δωρεάν με πυξίδα και Offline καταγραφή μονοπατιού με GPS

Το TraileSense είναι μια πρωτότυπη δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, ιδανική για όσους κάνουν εξορμήσεις στη φύση, περιπάτους σε ορεινές περιοχές ή πεζοπορίες.

Το TraileSense επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν «στόχους» και έπειτα τους καθοδηγεί προς αυτούς, με τη βοήθεια πυξίδας και ενδείξεων. Υποστηρίζει την καταγραφή μονοπατιών και μέσω της λειτουργίας «backtrack» μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τον χρήστη στο σημείο από όπου ξεκίνησε. Μάλιστα, για όλα τα παραπάνω δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που καθιστά το TraileSense το απόλυτο εργαλείο επιβίωσης σε δύσκολες περιοχές.

Εκτός των παραπάνω, το TrailSense ενσωματώνει πληροφορίες για τον καιρό και τη δύση του ηλίου, μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση ενός ορειβατικού backpack και τέλος μπορεί να ενεργοποιεί τον φακό των smartphone. 

Είναι εύκολα αντιληπτό πως το TrailSense είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα και χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή που ίσως αποβεί και σωτήρια για κάποιους. Βέβαια, όπως δηλώνουν και οι δημιουργοί του, καλό θα είναι κάποιος να χρησιμοποιεί επαγγελματικά εργαλεία και να μη βασίζεται μόνο σε αυτό, καθώς ένα λάθος ή μη σωστό καλιμπράρισμα ενός αισθητήρα της συσκευής μας, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Έκδοση: 4.2
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής: Kyle Corry
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram