Viva Wallet - Δημιούργησε τραπεζικό λογαριασμό σε ένα λεπτό χωρίς χαρτιά

Viva Wallet - Εύκολη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού
Με την Viva Wallet μπορούμε να ανοίξουμε δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό με Ελληνικό IBAN και να πάρουμε δωρεάν όσες digital χρεωστικές κάρτες θέλουμε χωρίς έγγραφα. Το μόνο που απαιτείται είναι η ταυτότητά μας και η πρόσβαση με κωδικούς του TAXISnet ή του gov.gr .

Πώς λειτουργεί; 

  • Μπαίνεις στο Viva Wallet app από το κινητό σου, επιλέγεις «Άνοιγμα λογαριασμού χωρίς έγγραφα μέσω EGov» και κάνεις σύνδεση (login) με τα στοιχεία σου στο TAXISnet
  • Η ταυτοποίηση ολοκληρώνεται απλά και μόνο με την επίδειξη της ταυτότητάς σου μέσω βιντεοκλήσης!
σ.σ. Σημειώνεται ότι η Viva Wallet εφαρμόζει ήδη την εξ’ αποστάσεως ηλεκτρονική ταυτοποίηση φυσικών προσώπων με τηλεδιάσκεψη (video conference), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο θεσμικό πλαίσιο (ΠΕΕ 172/2020) προσφέροντας ασφάλεια και άμεση ψηφιακή ενεργοποίηση των υπηρεσιών της στους πελάτες της.

Είναι ασφαλές; 

Ναι, η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλή, καθώς η Viva Wallet υλοποίησε τη διασύνδεση και ενεργοποίησε τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την πρωτοποριακή υπηρεσία  eGov-KYC του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Σκοπός της ηλεκτρονικής υπηρεσίας eGov-KYC είναι η ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των μέσων επαλήθευσης στοιχείων που εφαρμόζονται ως προς τον πελάτη από τα υπόχρεα πιστωτικά ιδρύματα, γλιτώνοντας από τους πολίτες χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία καθώς δε χρειάζεται να υποβάλλουν διαρκώς έγγραφα.

Ποια είναι η Viva Wallet; 

Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Μονοπρόσωπη Α.Ε. (Viva Payments / Viva Wallet) είναι ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος για  δραστηριότητες στην περιοχή ΕΟΧ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάθετε περισσότερα για την εγγραφή μέσω του gov.gr εδώ

Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, iOS, Android, ChromeOS
Κατασκευαστής: Viva Wallet Holdings - Software Development SA
Πηγή: vivawallet.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram