Vovsoft 3D Box Maker - Φτιάξε τρισδιάστατα διαφημιστικά κουτιά για το προϊόντα σου

Δωρεάν δημιουργία 3D boxes για τα προϊόντα σου


Το εξώφυλλο ενός προϊόντος είναι το πρώτο βήμα για να πείσεις τους πελάτες σου. Το Vovsoft 3D Box Maker μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε εικονικά 3D εξώφυλλα (3D Covers) γρήγορα και εύκολα για προϊόντα λογισμικού, βιβλία, παιχνίδια και ό,τι άλλο βάλει το μυαλό σου. 

Με αυτό το δωρεάν εργαλείο μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ποιοτικά τρισδιάστατα διαφημιστικά κουτιά για τα προϊόντα σου ή ακόμα για χομπίστικους λόγους. Διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον εργασίας μέσα από το οποίο μπορείς με λίγα κλικ να φτιάξεις το τρισδιάστατο κουτί που επιθυμείς και να το αποθηκεύσεις ως PNG αρχείο εικόνας. 

Σημαντικό: Το μόνο που πρέπει να κάνεις ως προεργασία, είναι να φορτώσεις το κύριο μέρος του κουτιού και το πλαϊνό σε εικόνες μορφής Bitmap (.bmp). Οι κατάλληλες διαστάσεις για το κύριο/μπροστινό μέρος του κουτιού είναι: 790x1016 pixels και του πλαϊνού: 790x174 pixels. Αυτά καλά είναι να τηρούνται ώστε να μην δημιουργούνται παραμορφώσεις. 

3d boxes
Φτιάξαμε το δικό μας κουτί στα γρήγορα



Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν, διαθέσιμο για Windows λειτουργικά συστήματα  και εκτός από την εγκαταστάσιμη μορφή (.exe), υπάρχει και η portable, ώστε να μπορείς να την «κουβαλάς» μαζί σου σε ένα στικάκι χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. 

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 5.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Vovsoft
Πηγή: vovsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram