Τα Windows σου «κλέβουν» ίντερνετ - Δες πως θα το διορθώσεις

Τα Windows σου κλέβουν ίντερνετ - Πως να το διορθώσεις

Με την έλευση των Windows 10 και μετά, τα updates γίνονται αρκετά συχνά και αυτό δεν είναι κακό! Προέχει η ασφάλεια του υπολογιστή αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με την ταχύτητά σου στο ίντερνετ.  

Στις ρυθμίσεις των Updates, υπάρχει μια επιλογή ώστε να μοιράζεις την ταχύτητα της σύνδεσή σου με άλλους υπολογιστές στο Ιντερνετ (!) ή μόνο στο τοπικό δίκτυο. Κάτι σαν τα Torrent που αφήναμε το αρχείο που κατεβάζαμε για να το μοιράζουμε με άλλους χρήστες. Αν δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τον τρόπο παράδοσης των updates τότε θα έχεις παρατηρήσει κάποιες ημέρες του μήνα που το internet φαίνεται να πηγαίνει πιο αργά ή παρουσιάζει προβλήματα.

Πως σταματάς τα Windows να μοιράζουν τη ταχύτητα του ίντερνέτ σου

 

Ευτυχώς, η Microsoft, σου δίνει την επιλογή μέσα από αυτές τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσεις ή να ελαττώσεις τον διαμοιρασμό της ταχύτητάς σου με άλλους χρήστες. Βέβαια, αν έχεις οπτική ίνα και μεγάλες ταχύτητες, ίσως να μην καταλάβεις τη διαφορά. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, με χαμηλότερες ταχύτητες, θα το νιώσεις στο πετσί σου! 

Ο Βασίλης Ταβουλτσίδης λοιπόν, μέσα από ένα επεξηγηματικό βίντεο, σου δείχνει πως να ρυθμίσεις σωστά τα Updates των Windows ώστε να μην έχεις απώλειες στην ταχύτητα τη σύνδεσής σου τις ημέρες που πραγματοποιούνται updates! 

Απήλαυσε το βίντεο




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram