4=10 - Ένα δωρεάν παιχνίδι μαθηματικών γρίφων για smartphone που θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει

Δωρεάν παιχνίδι μαθηματικών γρίφων

Το 4=10 είναι ένα παιχνίδι με περίεργο όνομα αλλά κρύβει μία πολύ έξυπνη και απλή ιδέα, που όμως πολύ γρήγορα μπορεί να γίνει απαιτητική. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Στο 4=10 ο σκοπός του παίκτη είναι να λύσει έναν πολύ απλό μαθηματικό γρίφο. Στην οθόνη εμφανίζονται 4 νούμερα, με τα σύμβολα ανάμεσά τους να είναι κενά. Επιλέγοντας τα σωστά, θα πρέπει ο παίκτης να φροντίσει το αποτέλεσμα της μαθηματικής έκφρασης να είναι 10. Για παράδειγμα, μία τέτοια έκφραση είναι το 1+2+3+4. Αν και απλό, σύντομα το επίπεδο ανεβαίνει και τα μυαλά θα πρέπει να σκεφτούν ακόμη πιο έξυπνα και...μαθηματικά για να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Το 4=10 περιλαμβάνει 500 διαφορετικά επίπεδα, ενώ δεν έχει ίχνος διαφήμισης. Το παιχνίδι του Sveinn Steinarsson είναι πραγματικά δωρεάν, καθαρό από ενοχλητικά pop up και καλοσχεδιασμένο, πιάνοντας ελάχιστο χώρο (μόλις 15MB) αφού εγκατασταθεί. Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα θα διασκεδάσει αλλά και θα προπονήσει το μυαλό των παικτών, ενώ είναι χρήσιμο και για όσους θέλουν να μάθουν τη σωστή σειρά των πράξεων και τη χρήση των παρενθέσεων.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος:  15MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+), iOS
Κατασκευαστής: Sveinn Steinarsson
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram