Adobe Fill & Sign - Φωτογράφισε έγγραφα, συμπλήρωσε, υπέγραψε και αποθήκευσε ως PDF με μία απίστευτη δωρεάν εφαρμογή


Συμπλήρωση και υπογραφή PDF αρχείων

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείς να έχεις εγκατεστημένη στο smartphone σου, ακούει στο όνομα Adobe Fill & Sign και φυσικά είναι δωρεάν. Όπως προδίδει και το όνομά της, αυτή η εφαρμογή της Adobe σου επιτρέπει να συμπληρώσεις και να υπογράψεις PDF αρχεία.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αρχικά ανοίγεις το αρχείο PDF που θες να συμπληρώσεις ή αν το έχεις σε φυσική μορφή, το φωτογραφίζεις. Τότε με το ενσωματωμένο εργαλείο του Fill & Sign, μπορείς να συμπληρώσεις κάθε πεδίο του με οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις ή ακόμη και να επιλέξεις με τικ ή Χ όποια επιλογή σε ενδιαφέρει. Μάλιστα το Fill & Sign μπορεί να αποθηκεύσει κάποιες πληροφορίες όπως το όνομα, η διεύθυνση ή τα στοιχεία επικοινωνίας σου, ώστε να μη χρειάζεται να τα εισάγεις κάθε φορά.

Αφού ολοκληρώσεις με τη συμπλήρωση του ψηφιακού εγγράφου, μπορείς να το υπογράψεις, σχεδιάζοντας την υπογραφή σου. Έπειτα το έγγραφο είναι έτοιμο, μπορείς να το αποθηκεύσεις τοπικά ως PDF, να το στείλεις με mail ή άλλη εφαρμογή, ή να το ανεβάσεις στο cloud.Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και η αντίστοιχη web έκδοση, η οποία όμως δεν έχει φυσικά τη δυνατότητα φωτογράφισης εγγράφου, κάνοντας την έκδοση του Fill & Sign για smartphone την καλύτερη επιλογή.

Το Adobe Fill & Sign είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου, θα βοηθήσει να οργανώσεις τα έγγραφά σου, αλλά και θα σε σώσει δύσκολες στιγμές όταν έρθει η ώρα να τα βάλεις με δημόσιες ή μη υπηρεσίες και εταιρίες!


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+), iOS
Κατασκευαστής: Adobe
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram