Background Eraser - Δωρεάν εφαρμογή για αφαίρεση background από φωτογραφίες

Εφαρμογή για αφαίρεση Background από εικόνα


Το Background Eraser είναι μία δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android που μετράει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις. Όπως δηλώνει και το όνομά της, αυτή η εφαρμογή εξειδικεύεται στην αφαίρεση του background από εικόνες και βλέποντας τον αριθμό των λήψεων, κάτι πρέπει να κάνει σωστά!

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά απλός και γρήγορος. Εισάγοντας τη φωτογραφία της αρεσκείας του, ο χρήστης μπορεί να απομονώσει όποιο στοιχείο τον ενδιαφέρει από αυτή. Το Background Eraser διαθέτει την αυτόματη λειτουργία, μέσω της οποίας αντιλαμβάνεται ποιο στοιχείο πρέπει να μείνει και η αλήθεια είναι πως το αυτόματο εργαλείο κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του. Φυσικά, επειδή πολλές φορές οι εικόνες «μπερδεύουν» το εργαλείο, υπάρχει και η δυνατότητα για χειροκίνητη επιλογή.

Μόλις ο χρήστης καταφέρει να «αφαιρέσει» το background από μία εικόνα, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως αυτοκόλλητο και να τη προσθέσει σε άλλες εικόνες. Βέβαια, μπορεί και να τη κρατήσει ως έχει για να τη χρησιμοποιήσει σε μία ιστοσελίδα που φτιάχνει, ή όπου αλλού επιθυμεί.

Το Background Eraser διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: handycloset Inc
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram