Demy Assistant - Η Ελληνίδα ψηφιακή βοηθός για Android συσκευές

Demy Assistant - Δωρεάν ψηφιακή βοηθός που μιλάει ελληνικά

Σε αυτό το σημείο φίλες και φίλοι του dwrean.net, θα πρέπει να καλωσορίσουμε την Demy, τη νέα ψηφιακή βοηθό με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας σε Android συσκευές! Μια δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον Δημήτρη Θαρενό, μέσω της εφαρμογής tasker, η οποία επιτρέπει να προγραμματίσουμε αυτοματοποιημένες ενέργειες για οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε με τη συσκευή μας. 

Η  Demy Assistant, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, μπορεί να κάνει κλήσεις με εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Telegram, να στέλνει και να διαβάζει μηνύματα, να βάζει ξυπνητήρι, να δημιουργεί και να διαγράφει επαφές, να κάνεις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, και όλα αυτά με φωνητικές εντολές στα Ελληνικά! 

Φυσικά, οι λειτουργίες της δε σταματούν εδώ αφού μπορείς να λες στην Demy να σου βγάζει φωτογραφίες, να παίρνει Screenshot οτιδήποτε βλέπεις στην οθόνη, να σου διαβάζει τα email, τις ειδοποιήσεις και οτιδήποτε έκανες μέχρι τώρα με τα χέρια, μπορείς να το κάνεις με τη φωνή σου. 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Demy Assistant, δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα όρασης, μιας και ο ίδιος ο δημιουργός της, έχει την ίδια ιδιαιτερότητα!  

Όλα τα καλούδια της Demy αλλά και οδηγίες για το πως να τη χρησιμοποιήσεις, μπορείς να διαβάσεις στο επίσημο blog του προγραμματιστή: Οδηγίες Χρήσης της Ελληνίδας Ψηφιακής Βοηθού Demy. 

σ.σ: Η Demy Assistant δε βρίσκεται ακόμα στο Google Play Store αλλά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από το link που δίνει ο δημιουργός και παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. 

Έκδοση
: 2.9
Μέγεθος: 6.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Δημήτρης Θαρενός
Πηγή: psifiakiprosvasimotita.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram