Download All Images - Εύκολο μαζικό «κατέβασμα» όλων των εικόνων από μία ιστοσελίδα ή ένα προφίλ

Download All Images κατέβασμα εικόνων από ιστοσελίδα

Συνεχίζοντας την αναζήτηση για χρήσιμα και δωρεάν πρόσθετα για το Google Chrome πέσαμε πάνω στο Download All Images. Η λειτουργία του προδίδεται από το ίδιο το όνομά του, αφού μας επιτρέπει να κατεβάσουμε όλες τις εικόνες που βρίσκονται σε μία σελίδα ή ένα προφίλ.
 
Αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα που μας ενδιαφέρει και να πατήσουμε στο σχετικό κουμπί. Τότε το Download All Images θα αρχίσει να κατεβάζει όλες τις εικόνες που υπάρχουν στην καρτέλα του browser μας αλλά και θα τις αποθηκεύσει σε ένα .zip αρχείο. Το Download All Images μπορεί να κατεβάσει εκατοντάδες εικόνες μαζί, υποστηρίζοντας πρότυπα όπως jpg, png, gif, webp και πολλά ακόμη. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως το πρόγραμμα ακολουθεί τους συνδέσμους στις αρχικές εικόνες, έτσι δεν κατεβάζει τις μικρογραφίες τους που ίσως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα.

Απόδειξη της χρησιμότητάς του είναι οι πάνω από 150 χιλιάδες χρήστες που το έχουν εγκαταστήσει στο Google Chrome. Σίγουρα θα λύσει τα χέρια πολλών, γλιτώνοντας τους χρόνο αλλά και κόπο!

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 83ΚΒ
Λειτουργικό σύστημα: Google Chrome
Κατασκευαστής: Evans
Πηγή: chrome web store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram