Word Tips: Πως μετακινώ έναν πίνακα προς τα κάτω όταν είναι στην αρχή του εγγράφου

Word Tips: Πως μετακινώ έναν πίνακα προς τα κάτω όταν είναι στην αρχή του εγγράφου
Ανοίγεις το Word, φτιάχνεις έναν πίνακα αριστούργημα που με τόσο κόπο δημιούργησες δουλεύοντας κάνα δίωρο, και αποφασίζεις να τον κατεβάσεις πιο κάτω αλλά δεν μπορείς! Τώρα, τι μπορείς να κάνεις; Πώς μπορείς να επιβιώσεις από αυτό και γιατί να συμβαίνουν μόνο  σ΄ εσένα όλα τα κακά του κόσμου; 

Μην αγχώνεσαι, δε χάλασε κάτι. Είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό!  Όταν το πρώτο πράγμα που φτιάχνεις σε ένα έγγραφο Word, είναι ένας πίνακας, τότε δεν υπάρχει κενό πάνω από αυτόν και δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε τον κέρσορα ώστε να πατήσουμε το πολυπόθητο έντερ και να κατέβει ο πίνακας στο σημείο που θέλουμε. 

Σου βρήκα τη λύση με συνοπτικές διαδικασίες χάρη στον σούπερμαν των Word tips, Βασίλη Ταβουλτσίδη, που μόλις ανέβασε ένα επεξηγηματικό βίντεο στο κανάλι του στο Youtube και μας δείχνει τον τρόπο να μετακινήσουμε τον πίνακά μας όσο θέλουμε προς τα κάτω μέσα σε ένα έγγραφο. 

Εκτός αυτού, μαθαίνουμε και κάτι ακόμα χρήσιμο. Η χρήση του πλήκτρου Tab σε έναν πίνακα, μπορεί να σώσει ζωές και να κάνει τη δουλειά μας πιο γρήγορη! Δεν σου λέω άλλα, καλύτερα να παρακολουθήσεις το βίντεο: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram