pricecheck.gr - Η πρώτη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών αποκλειστικά για υπηρεσίες Internet

Υπηρεσίες διαδικτύου με 1 κλικ


Το pricecheck είναι μια δωρεάν μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών internet για domain names, web hosting, και κατασκευή ιστοσελίδων στην Ελλάδα. 

Είναι ουσιαστικά ένας κατάλογος επαγγελματιών και εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες internet, ο οποίος μας επιτρέπει να βρούμε εύκολα και άμεσα τις υπηρεσίες που αναζητάμε σε προσιτές τιμές. 

Πού ξεχωρίζει το pricecheck.gr; 

Το pricecheck.gr μας παρέχει άμεσα, εύκολα και δωρεάν πληροφορίες για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες που αναζητάς και να δεις τις τιμές τους.

Επιπρόσθετα, μέσω της εφαρμογής μπορούμε να αναζητήσουμε υπηρεσίες εφαρμόζοντας διαφορετικά κριτήρια, ανάμεσα σε 355 υπηρεσίες εταιρειών. 

Παρέχει κάποια άλλη διευκόλυνση το pricecheck.gr;

Ναι, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία με επεξηγήσεις βασικών όρων για τις κατηγορίες υπηρεσιών internet που υπάρχουν (δηλαδή για τα domain name, web hosting, κατασκευή ιστοσελίδας).

Πηγή: pricecheck.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram