MJ PDF Reader - Ένας δωρεάν, ελαφρύς και χωρίς διαφημίσεις PDF reader για Android smartphone

Ελαφρύ πρόγραμμα για PDF σε smartphone

Με ολοένα και περισσότερα αρχεία να βρίσκονται στα smartphone μας, ένας ελαφρύς PDF reader είναι σχεδόν απαραίτητος σε κάθε συσκευή. Σίγουρα, οι περισσότεροι ήδη έχουμε στις συσκευές μας εφαρμογές που μπορούν, ανάμεσα σε άλλα, να ανοίξουν PDF αρχεία, ωστόσο συχνά θέλουμε απλά να διαβάσουμε κάτι γρήγορα και χωρίς δευτερεύουσες λειτουργίες.

Το MJ PDF Reader είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Αρχικά, πρόκειται για ανοικτού κώδικα, δωρεάν, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ενοχλητική διαφήμιση. Φυσικά, μπορεί να ανοίγει οποιοδήποτε PDF αρχείο,  επιτρέποντας στον χρήστη να ανοίξει και περισσότερα από ένα αρχεία. Εκτός αυτού, μπορεί να στείλει ένα αρχείο για εκτύπωση, ή να κάνει κοινοποίησή του σε μία άλλη εφαρμογή.
 
Όσον αφορά τη χρηστικότητά του, ο MJ PDF viewer διαθέτει dark mode, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κρατά την οθόνη του smartphone μας ανοιχτή, χωρίς να κλείνει όταν διαβάζουμε ένα αρχείο. Εκτός των παραπάνω, θυμάται σε ποια σελίδα έχουμε μείνει σε κάθε αρχείο, ενώ το περιβάλλον του είναι ιδιαίτερα απλό και χρηστικό. Τέλος, πιάνει μόλις 11MB στη συσκευή μας, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του δημιουργού του, δηλαδή πως πρόκειται για μία πολύ ελαφριά εφαρμογή.

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: mudlej
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram