MotoGP Racing '22 - Το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP έχει το δικό του δωρεάν παιχνίδι για smartphone

Δωρεάν παιχνίδι με μηχανές για smartphone

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως το επίσημο παιχνίδι του MotoGP για smartphone, είναι δωρεάν. Για τους αμύητους στον κόσμο της ταχύτητας, πρόκειται για το κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων με μοτοσυκλέτες, κάτι που μαρτυρούν και οι περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις του παιχνιδιού.

Κάθε χρόνο το MotoGP Racing αναβαθμίζεται, με στόχο να προσφέρει το επικαιροποιημένο ρόστερ των οδηγών, των ομάδων αλλά και των πιστών που συμμετάσχουν στο πραγματικό MotoGP. Η φετινή αναβάθμιση του MotoGP Racing περιλαμβάνει τα πάντα που αφορούν την τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος για το 2022.

Αρκετά όμως με τα... διαδικαστικά, τι λέει σαν παιχνίδι;
 
Το MotoGP Racing '22 καταφέρνει να συνδυάσει το απλό gameplay με την οδηγική απόλαυση. Ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει ακριβώς ποια στιγμή πρέπει να αφήσει το γκάζι και πότε να πατήσει τα φρένα πριν κάθε στροφή, με στόχο ο χρόνος του να είναι ο καλύτερος δυνατός. Το gameplay είναι κατάλληλο ακόμη και για νέους παίκτες, αφού η οδήγηση είναι αρκετά απλή και όχι περίπλοκη.
 
Οι μάχες με τους αντίπαλους οδηγούς είναι απολαυστικές χάρη στα εντυπωσιακά γραφικά του τίτλου. Είτε χρησιμοποιήσεις κάποιον από τους οδηγούς για να κερδίσεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα, είτε προσπαθήσεις να αναμετρηθείς για τους ταχύτερους χρόνους με τη δική σου μηχανή απέναντι σε φίλους σου, η διασκέδαση είναι σίγουρη.

Σημείωση: Η ενημέρωση με το ανανεωμένο ρόστερ για το πρωτάθλημα του MotoGP 2022 δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη για iOS.

Έκδοση: 4.08
Μέγεθος: 154MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+), iOS
Κατασκευαστής: WePlay Media LLC
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram