Φτιάξε εκπληκτικές παρουσιάσεις στο PowerPoint με μηδενικές γνώσεις

Παρουσιάσεις στο PowerPoint από το μηδέν

Σου έχω ωραία νέα για τις παρουσιάσεις μέσω PowerPoint της Microsoft. Χωρίς γνώσεις, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, θα μπορείς να φτιάχνεις εντυπωσιακές παρουσιάσεις για τη δουλειά σου ή αν είσαι φοιτητής, θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις μια πολύ ωραία και ευφάνταστη παρουσίαση για το μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή ό,τι άλλο θέλεις. 

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να χρησιμοποιήσεις τα ήδη έτοιμα πρότυπα και πάνω εκεί να δουλέψεις την παρουσίασή σου με μόνο εμπόδιο, τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς σου. Τα πρότυπα που υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα στο Powerpoint αλλά και εκατοντάδες άλλα που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν, θα σου δώσουν έναν μπούσουλα και θα αποτελέσουν το κίνητρο για κάτι εξαιρετικό. 

Ενώ ξέρεις ότι υπάρχουν τα πρότυπα στο Powerpoint, σίγουρα δεν έδωσες τη σημασία και τον απαραίτητο χρόνο για να τα αξιοποιήσεις στη δουλειά σου. Εδώ, έρχεται ο Βασίλης Ταβουλτσίδης και το παρακάτω βίντεο,  το οποίο θα σου δώσει αυτό το έναυσμα να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω με τα δωρεάν πρότυπα του PowerPoint. 

Απόλαυσε το βίντεο




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram