[How to] Πως περιηγούμαστε στο ίντερνετ με το PS5

Πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον browser του Ps5


Οι κονσόλες νέας γενιάς είναι εξελιγμένες και μας προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά. Η Sony παρ όλη τη δύναμη του PS5 αποφάσισε να μη δίνει πρόσβαση σε browser. Η κονσόλα, φυσικά και έχει browser απλά για λόγους ασφαλείας μάς αποκλείει από τη χρήση του, εκτός της στιγμής που πρέπει να δεχτούμε τους όρους χρήσης κάποιων παιχνιδιών, και αναγκαστικά αυτό θα γίνει μέσω του browser. 

Για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στον browser του PS5, έστω και με κάποιους περιορισμούς, πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα που αναλύονται παρακάτω. 

Ο πιο σύντομος δρόμος για τον browser είναι ο εξής:
  • Από τις ρυθμίσεις του PS5, επιλέγουμε την ενότητα «Χρήστες και λογαριασμοί»
  • Επιλέγουμε «Σύνδεση με άλλες υπηρεσίες» και, στη συνέχεια «Twitter».
  • Κάνοντας κλικ στο μικρό λογότυπο του Twitter στην επάνω αριστερή γωνία, θα μπορούμε να μεταβούμε στην κανονική σελίδα του Twitter για browser.
  • Μόλις συνδεθούμε, θα έχουμε πρόσβαση στον πλήρη ιστότοπο για περιήγηση και αναζήτηση αλλά μόνο στο Twitter, προς το παρόν.

Το πρόβλημα είναι ότι το PS5 δεν μας επιτρέπει να πληκτρολογούμε απευθείας στη γραμμή αναζήτησης του browser. Μπορούμε όμως να κάνουμε κλικ σε συνδέσμους (μέσα στο twitter), οι οποίοι θα μας μεταφέρουν σε άλλους ιστότοπους και στον ευρύτερο ιστό, επιτρέποντάς μας να περιηγηθούμε από το PS5 μας.
Δηλαδη, με λίγα λόγια, η «μαύρη τρύπα» για να περάσουμε στον «έξω κόσμο» είναι το Twitter.
 Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε και πληκτρολόγιο για να κάνουμε τη χρήση του πιο υποφερτή.


Συντάκτης του άρθρου: Νικόλαος Κορμπέτης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram