Voicechanger.io - Δωρεάν online εργαλείο αλλαγής φωνής με δεκάδες διάσημους και μη χαρακτήρες

 
Αλλαγή φωνής με διάσημους χαρακτήρες
 
Το Voicechanger.io είναι μία διασκεδαστική online εφαρμογή που θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί της κατευθείαν! Απλή και φιλική προς τους χρήστες, προσφέρει ατέλειωτο γέλιο, μέσω της δυνατότητας αλλαγής της φωνής σου! Είναι ιδανική για να σε κάνει να ξεπεράσεις τυχόν στιγμές βαρεμάρας, αλλά και να φτιάξει μια αστεία και διασκεδαστική ατμόσφαιρα όταν είσαι παρέα με φίλους!

Για να αλλάξεις τη φωνή σου μέσω του voicechanger.io, θα χρειαστεί να φτιάξεις ή να εισάγεις ένα αρχείο με τη δική σου φωνή, το οποίο μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους: να ανεβάσεις κάποιο ηχητικό αρχείο που έχεις ήδη αποθηκευμένο στον υπολογιστή σου, να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία του μικροφώνου ώστε να καταγράψεις τα λεγόμενά σου εκείνη τη στιγμή και να μπορέσεις μετά να τα επεξεργαστείς, ή να δημιουργήσεις ηχητικό μήνυμα μέσω κειμένου που θα εισάγεις στο σχετικό πεδίο. 
 
Οι τρεις επιλογές είναι εξαιρετικά εύκολες και ο καθένας μπορεί να προχωρήσει όπως τον βολεύει. Αφού έχεις το ηχητικό αρχείο το οποίο θες να τροποποιήσεις, μπορείς να μεταφερθείς σε μια πληθώρα επιλογών για το πως θέλεις να μοιάζει η φωνή σου μετά την επεξεργασία. Οι επιλογές ποικίλουν και περιλαμβάνουν από εξωγήινους, ρομπότ και ζώα, μέχρι διάσημους χαρακτήρες ταινιών και αντικείμενα και εφέ όπως η γνωστή «ντουντούκα». 
 
Βρες αυτό που ταιριάζει σε σένα και... γλέντησε τους φίλους σου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: voicechanger.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram