2KindsofPeople - Έξυπνα χιουμοριστικά σκίτσα γιατί... υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων

2 είδη ανθρώπων αστεία

Είναι γνωστό πως οι συνήθειες των ανθρώπων ποικίλουν. Μπορεί κάτι που κάνει ένας άνθρωπος καθημερινά και με συγκεκριμένο τρόπο, να φαίνεται εντελώς παράξενο σε κάποιον άλλο, διότι πολύ απλά έχει συνηθίσει να το κάνει διαφορετικά στη δική του ζωή. Το γεγονός αυτό ενέπνευσε και το δημιουργό της ιστοσελίδας 2kindsofpeople, η οποία απεικονίζει με έξυπνο τρόπο καταστάσεις της καθημερινότητας των ανθρώπων, όπως λέει και το όνομά της. Η ιστοσελίδα έχει φτιαχτεί μέσω της πλατφόρμας του Tumblr.

Το 2kindsofpeople αποτελείται από πολλά ζευγάρια εικόνων με στιγμιότυπα της ζωής μας. Αρκετές σελίδες για scroll, με εικόνες που δείχνουν πως μια συγκεκριμένη συνήθεια, η οποία απεικονίζεται με απλά και καλοσχεδιασμένα γραφικά, μπορεί να γίνεται με δύο τρόπους. Από το πώς δύο άτομα μπορεί να τρώνε την πίτσα, να κρατάνε σημειώσεις ή να ακούνε μουσική, μέχρι το πώς ρυθμίζουν το ξυπνητήρι τους ή πώς οργανώνουν το μενού του κινητού τους. 
 
Έτσι, σου τραβά το ενδιαφέρον με πολύ απλές διαφορές που υπάρχουν στη συμπεριφορά των ανθρώπων, τις οποίες ίσως να μην είχες παρατηρήσει, αλλά βλέποντάς τες να ζωντανεύουν με την τέχνη του σχεδίου, αντιλαμβάνεσαι ότι συμβαίνουν καθημερινά. Η ιστοσελίδα αυτή, πέρα από το ότι είναι βραβευμένη, βγαίνει και σε βιβλίο (σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή), το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 40 σχέδια με συνήθειες από δύο είδη ανθρώπων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 2kindsofpeople.tumblr.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram