Battery Notifier - Δωρεάν εφαρμογή για την μπαταρία του Λάπτοπ

Battery Notifier - Δωρεάν εφαρμογή για την μπαταρία του Λάπτοπ


Το Battery Notifier είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή για Windows που παρακολουθεί την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας του λάπτοπ και μας ειδοποιεί όταν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όταν πρέπει να συνδέσουμε τον φορτιστή μας.

Αφού εγκατασταθεί, «τρέχει» στη System Tray αθόρυβα, και σε «ενοχλεί» μόνο εάν κάνεις κλικ σε αυτό ή η μπαταρία χρειάζεται να φορτιστεί ή έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση. Λειτουργεί επίσης ως εργαλείο πληροφοριών σχετικά με την αρχική και τρέχουσα χωρητικότητα και τον υπολειπόμενο χρόνο μπαταρίας. 

Ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο με ευχάριστο ήχο θα μας ειδοποιήσει για την κατάσταση της μπαταρίας όπου απαιτείται. Βέβαια, έχουμε την επιλογή να απενεργοποιήσουμε τις default ειδοποιήσεις και να ορίσουμε εκ νέου το ποσοστό της μπαταρίας που θέλουμε να μας ειδοποιεί. 
Επιπλέον ρυθμίσεις, περιλαμβάνουν προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων και τη μοδάτη σκοτεινή λειτουργία (dark mode). 

Και τώρα η απορία της ημέρας: Αφού υπάρχει ήδη τέτοιο εργαλείο ενσωματωμένο στα Windows, γιατί να κατεβάσω και αυτό; Η απάντηση είναι απλή: Τα Windows μπορεί ήδη να μας ενημερώνουν για την κατάσταση της μπαταρίας μας, αλλά το Battery Notifier προσφέρει περισσότερες επιλογές και δυνατότητες μέσα από ένα ωραίο γραφικό περιβάλλον. Η επιλογή είναι δική οσυ! 

Έκδοση: 2.2.3
Μέγεθος: 6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Sandip Chaudhary
Πηγή: majorgeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram