aQRoss - Άμεση αποστολή αρχείων από υπολογιστή σε smartphone και αντίστροφα, γρήγορα και δωρεάν

file transfer pc smartphone

Πόσο απλή μπορεί να γίνει η αποστολή αρχείων από έναν υπολογιστή σε ένα smartphone και αντίστροφα; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ακούει στο όνομα aQRoss και πρόκειται για μία νέα δωρεάν web εφαρμογή ανταλλαγής αρχείων.

Επισκεπτόμενος το aQRoss από οποιαδήποτε συσκευή θα ερωτηθείς αν θες να λάβεις ή να στείλεις αρχεία. Έπειτα θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR τον οποίο θα πρέπει να σκανάρεις με το smartphone σου. Μόλις σκανάρεις τον κωδικό, αν έχεις επιλέξει να λάβεις αρχείο στον υπολογιστή σου, θα ανοίξει ένα σχετικό παράθυρο στο smartphone σου για να επιλέξεις ποιο αρχείο θα στείλεις στον υπολογιστή σου. Στην περίπτωση που είχες επιλέξει την αποστολή αρχείου, τότε το smartphone σου θα ξεκινήσει να κατεβάζει το αρχείο που επέλεξες.

Η διαδικασία είναι αρκετά γρήγορη και απλή. Το aQRoss θα μπορέσει να βοηθήσει σε διάφορες περιπτώσεις αφού δεν εξαρτάται από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή ή του smartphone, ενώ δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Σίγουρα αξίζει μία θέση στους σελιδοδείκτες μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: aqross.app
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram