Carsized - Αναλυτική σύγκριση μεγέθους μεταξύ διαφορετικών μοντέλων αυτοκινήτων

μοντέλα αυτοκινήτων μέγεθος σύγκριση

Το Carsized είναι μία χρήσιμη δωρεάν web εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν αυτοκίνητο. Η ιστοσελίδα διαθέτει μία πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη διαφορετικών μοντέλων αυτοκινήτων, από τις πιο γνωστές μάρκες.

Αφού επιλέξουμε δύο μοντέλα αυτοκινήτων που μας ενδιαφέρουν (και τη χρονολογία τους), τότε το Carsized.com θα συγκρίνει το μέγεθός τους. Η σύγκριση γίνεται με αντιπαράθεση των μοντέλων των δύο αυτοκινήτων, από διάφορες πλευρές, ενώ εμφανίζονται και ακριβείς μετρήσεις για ύψος, πλάτος και μήκος κάθε μοντέλου. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την προοπτική που τον ενδιαφέρει, να αντιστρέψει τη σειρά των οχημάτων και να μετατοπίσει το ένα πάνω στη «σκιά» του άλλου.

Με το Carsized.com θα λυθούν απορίες όπως πόσο πιο μεγάλο είναι ένα SUV από ένα αυτοκίνητο μικρής κατηγορίας, αλλά και θα γίνουν συγκρίσεις μεταξύ αυτοκινήτων της ίδιας κατηγορίας. Βέβαια, κάποιος μπορεί και να παίξει, συγκρίνοντας θηριώδη SUV με μικρά αυτοκίνητα πόλης ή με εξωτικά supercar.

Επειδή όμως πρέπει να αναφέρονται όλα, η πλοήγηση στην ιστοσελίδα είναι πραγματικά δύσκολη αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί adblock, με πολλές διαφημίσεις σε «άσχημα» σημεία. Σε κάθε περίπτωση, η χρησιμότητα του Carsized είναι πραγματικά μεγάλη και αδιαμφισβήτητη για όποιον βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.carsized.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram