Κάνε από το σπίτι τn δήλωση κλοπής του αυτοκινήτου σου

Ηλεκτρονική Αίτηση για Δηλώσεις Κλοπής – Ανευρέσεις Κλαπέντων Οχημάτων

Μέσω της δωρεάν Web εφαρμογής της Ελληνικής Αστυνομίας και σε συνεργασία με το Gov.gr, μπορείς πλέον να δηλώσεις ηλεκτρονικά και από το σπίτι την κλοπή του αυτοκινήτου σου ή την ανεύρεση κλαπέντων οχημάτων. Κάνεις ηλεκτρονικά την αίτησή σου και ενημερώνεσαι για την πορεία της με e-mail.

Αρχικά, αυτό που θα χρειαστείς είναι οι προσωπικοί σου κωδικοί πρόσβασης στο Taxisnet για να κάνεις είσοδο στο site της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείς σε μια σελίδα και πρέπει να επιλέξεις το λινκ που υπάρχει για τις υπηρεσίες Διοικητικού και Δικαστικού Χαρακτήρα. Στην επόμενη σελίδα, υπάρχει μια λίστα από επιλογές. Επιλέγεις την «Ηλεκτρονική Αίτηση για Δηλώσεις Κλοπής - Ανευρέσεις Κλαπέντων Οχημάτων» και συμπληρώνεις την αίτηση. 

Στο πεδίο που συμπληρώνεις την αίτηση, υπάρχει και κουμπί βοήθειας σε περίπτωση που κωλύεσαι σε κάποια σημεία της αίτησης. 
Αξίζει να αναφερθεί πως η αίτηση λαμβάνεται ηλεκτρονικά από την υπηρεσία υποβολής αυτής και η ενημέρωση για τα στάδια διεκπεραίωσης θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Προσοχή, για τη λήψη του αντιγράφου απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου στην υπηρεσία υποβολής της αίτησης.

Πήγαινε στην υπηρεσία: Ηλεκτρονική Αίτηση δήλωσης Κλοπής και ανεύρεσης κλαπέντων οχημάτων

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram