Δείτε εντελώς δωρεάν σε επανάληψη τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγία Σοφιά» - «OPAP ARENA»

εγκαίνια opap arena αγία σοφιά ΑΕΚ γήπεδο

Σε μία λαμπρή και φαντασμαγορική εκδήλωση η ΑΕΚ εγκαινίασε το νέο της γήπεδο. Χιλιάδες φίλοι της βρέθηκαν στην «OPAP ARENA», όπως είναι η εμπορική ονομασία του γηπέδου «Αγία Σοφιά», για να ζήσουν αυτήν τη μοναδική στιγμή στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Η τελετή είχε βασικούς άξονες την ιστορία αλλά και τις καταβολές της ΑΕΚ, με τους φιλάθλους να είναι ενθουσιασμένοι που γύρισαν σπίτι τους μετά από περίπου 20 χρόνια. Όμως όπως είναι λογικό, δεν κατάφεραν όλοι να παρευρεθούν σε αυτά.

Ευτυχώς, η ομάδα προνόησε και έτσι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μεταδόθηκαν ζωντανά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Αν είσαι ένας από αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια της OPAP ARENA ζωντανά, ή αν θέλεις απλά να ξαναζήσεις αυτή τη μοναδική στιγμή εμείς σου δίνουμε τη λύση. Μέσω των παρακάτω συνδέσμων μπορείς να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, σε υψηλή ποιότητα μέσα από το ERTFLIX ή μέσω του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ ΑΕΚ στο YouTube.

Δείτε τα εγκαίνια:  
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram