Hearing Test - Μάθε πόσο καλά ακούς με αυτή τη δωρεάν online εφαρμογή

Έλεγχος ακοής δωρεάν online

Πόσο καλά πιστεύεις ότι είναι τα επίπεδα της ακοής σου; Έχεις κάνει ποτέ κάποιο τεστ για να δεις πόσο καλά ακούς σε σχέση με την ηλικία σου; Αν όχι, τότε μπορείς να το κάνεις και μάλιστα εύκολα και γρήγορα από το σπίτι σου, μέσω μόνο μιας ιστοσελίδας. Το Hearing Test είναι μια δωρεάν online εφαρμογή η οποία ουσιαστικά πραγματοποιεί ένα τεστ για την ακοή σου. Είναι ένα τεστ που διαρκεί περίπου 60 δευτερόλεπτα και όταν τελειώσει, θα ξέρεις μέχρι πόσα Hz μπορούν να ακούσουν τα αυτιά σου.

Το Hearing Test σου δίνει κάποιες οδηγίες για το πώς θα πρέπει να κάνεις το τεστ (π.χ. να μην έχεις δυνατά τα ακουστικά σου και να είσαι σε ήσυχο περιβάλλον), ώστε να το διεκπεραιώσεις σωστά. Αφού τις διαβάσεις, μπορείς να πας πιο κάτω και να πατήσεις το play στο γκρι πλαίσιο που θα βρεις. Όταν σταματήσεις να ακούς τον ήχο, θα πατήσεις stop, ώστε να δεις τα Hz που έπιασες και να μάθεις το ακριβές αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να συγκρίνεις τα δικά σου αποτελέσματα με άλλων χρηστών που έκαναν το τεστ. Για να μάθεις, λοιπόν, πόσο καλά ακούνε οι άλλοι, μπορείς είτε να διαβάσεις τα σχόλια που βρίσκονται λίγο παρακάτω είτε να επισκεφθείς την σελίδα των αποτελεσμάτων που διαθέτει το Hearing Test, της οποίας το link θα βρεις ανάμεσα στο πλαίσιο του τεστ και στα σχόλια των χρηστών.

Η ιστοσελίδα που φιλοξενεί Hearing Test, δηλαδή το Online Tone Generator έχει και άλλα εργαλεία προς εξερεύνηση, αλλά το τεστ ακοής ήταν εκείνο που τραβάει πιο εύκολα την προσοχή. Φυσικά, το παραπάνω εργαλείο δεν αποτελεί ιατρικό τεστ και αν κάποιος έχει εντοπίσει πρόβλημα με την ακοή του πρέπει να απευθυνθεί σε ιατρό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: onlinetonegenerator.com/hearingtest.html

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram