Lunacy - Εκπληκτική δωρεάν σχεδιαστική εφαρμογή με την οποία κάνεις «παπάδες»

Δωρεάν σχεδιαστική εφαρμογή με πληθώρα έτοιμων γραφικών

To Lunacy είναι μία εκπληκτική δωρεάν σχεδιαστική εφαρμογή για τη δημιουργία διαφόρων σχεδίων/γραφικών που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παρόμοια επαγγελματικά εργαλεία πολλών εκατοντάδων ευρώ. Έχει όλα όσα έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς σε παρόμοιες εφαρμογές και ακόμα περισσότερα.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του προγράμματος, «Το Lunacy δημιουργήθηκε από σχεδιαστές για σχεδιαστές, επικεντρωμένο στο τρόπο διεκπαιρέωσης των εργασιών καθώς και την ελαχιστοποίηση περιττών ενεργειών». 

Διαθέτει τεράστια γκάμα από έτοιμα γραφικά στοιχεία για κάθε περίσταση, και με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύεις χρόνο και να ψάχνεις στο internet για γραφιστικά.

Επίσης, διαθέτει και άλλα εργαλεία που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του σχεδιαστή, και μάλιστα εργαλεία με αυτοματισμούς χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (AI). Για παράδειγμα, υπάρχει εργαλείο αφαίρεσης του background από μια εικόνα ώστε να πάρεις «καθαρό» και αυτούσιο το αντικείμενο που θέλεις μέσα από αυτή, υπάρχει γεννήτρια κειμένου, για να παίρνεις αυτόματοποιημένο κείμενο για διάφορες εργασίες, upscale εικόνων, ώστε αν έχεις μικρή σε μέγεθος εικόνα, να τη μεγαλώνεις χωρίς να φαίνεται η απώλεια ποιότητας και άλλα πολλά. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lunacy διαθέτει εκδόσεις για όλες τις γνωστές πλατφόρμες: Windows, Linux και Mac.

Έκδοση
: -
Μέγεθος: 120 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac
Κατασκευαστής: icons8.com
Πηγή: icons8.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram