Midomi SoundHound - Δωρεάν εφαρμογή που αναγνωρίζει τραγούδια ακόμη από «μουρμουρητό»

Ποιο τραγούδι ακούγεται;

Πόσες φορές έχει τύχει να θυμάσαι τη μελωδία ή τους στίχους ενός τραγουδιού, αλλά να μην ξέρεις ποιο τραγούδι είναι; Σ' αυτό έρχεται να σε βοηθήσει το Midomi. Το Midomi σε βοηθά να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις μ' ένα κουμπί, που βρίσκεται στο κέντρο της σελίδας. Όταν το πατήσεις, το Midomi θα ακούσει το τραγούδι, τους στίχους, ή ακόμη και το δικό σου «μουρμουρητό» και θα μπορέσει να αναγνωρίσει το τραγούδι που ψάχνεις. Απλά, εύκολα και γρήγορα!

Στο Midomi μπορείς επίσης να δεις τα trends στη μουσική ώστε να πάρεις μια ιδέα από το τι ακούνε και αναζητούν οι υπόλοιποι χρήστες, αλλά και να ακούσεις κάποιο τραγούδι που θέλεις είτε ανοίγοντάς το σε εφαρμογές όπως το Spotify, το SoundHound και το AppleMusic, είτε ανοίγοντάς το στο YouTube με το αντίστοιχο κουμπί κάτω από κάθε τραγούδι. Εκτός από τα παραπάνω, το Midomi εμφανίζει και τους στίχους, στη δεξιά πλευρά της σελίδας κάθε τραγουδιού. Τουλάχιστον στα περισσότερα γνωστά ξένα κομμάτια.

Το Midomi είναι διαθέσιμο και ως δωρεάν εφαρμογή, την οποία μπορείς να βρεις στο Google Play και στο App Store με το όνομα SoundHound. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να βρίσκεις με ευκολία τραγούδια που σου αρέσουν ακόμα κι αν δεν έχεις υπολογιστή στα χέρια σου, διότι μπορεί να είσαι έξω, κι έτσι έχεις ένα ευρετήριο μουσικής, που λειτουργεί και ως πηγή έμπνευσης, στα χέρια σου!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.midomi.com

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS Web App
Κατασκευαστής: SoundHound Inc
Πηγή: midomi.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram