Muscle Wiki - Ιστοσελίδα με δωρεάν ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι και όχι μόνο για όλα τα μέρη του σώματος

δωρεάν ασκήσεις γυμναστικής

Το MuscleWiki είναι η ιδανική ιστοσελίδα για όσους λατρεύουν τη γυμναστική και τους αρέσει να ασκούνται είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικό χώρο και συνεχώς ψάχνουν ασκήσεις που τους αρέσουν, τους εμπνέουν και ταιριάζουν στον τρόπο άσκησής τους. Στο MuscleWiki θα βρεις ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σε βοηθήσει στη ρουτίνα γυμναστικής σου με πολλούς τρόπους.

Αρχικά, θα επιλέξεις το φύλο σου, ώστε να προσαρμοστούν τα αποτελέσματα στα δεδομένα σου. Από εκεί και έπειτα, θα δεις ότι στην ιστοσελίδα υπάρχει μια ανθρώπινη φιγούρα που απεικονίζεται από την μπροστά και την πίσω πλευρά. Ανάλογα με το μέρος του σώματος που θες να γυμνάσεις, μπορείς να κάνεις κλικ πάνω του και τότε θα εμφανιστούν οι αντίστοιχες ασκήσεις σε μορφή GIF, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως πρέπει να γίνεται η κάθε άσκηση με το σωστό τρόπο.
 
Επίσης, από το μενού που βρίσκεται στο επάνω μέρος, μπορείς να επιλέξεις τι είδους ασκήσεις θέλεις να δεις, για παράδειγμα ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με βάρη, με λάστιχα, διατάσεις και πολλά ακόμη. Εκτός από αυτή τη λειτουργία, το MuscleWiki διαθέτει κι άλλα εργαλεία, όπως είναι η μέτρηση θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών ή λίστα με ασκήσεις για κάθε μέρος του σώματος. Μπορείς να βρεις αυτά τα εργαλεία στην επάνω αριστερή πλευρά του site.
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: musclewiki.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram