Nike Training Club - Η απόλυτη δωρεάν εφαρμογή γυμναστικής

Γυμναστική δωρεάν Ασκήσεις από τη Nike Training CLub

Πως θα ήταν αν είχες έναν δωρεάν personal trainer στην παλάμη του χεριού σου; Ίσως, αυτή να είναι η καλύτερη περιγραφή για το Nike Training Club, την εφαρμογή της Nike που περιλαμβάνει αμέτρητα δωρεάν προγράμματα και ασκήσεις γυμναστικής.

Το Nike Training Club περιλαμβάνει ασκήσεις για προπόνηση στο σπίτι, αλλά και στο γυμναστήριο με αντίστοιχο εξοπλισμό. Πέρα από μία βιβλιοθήκη με εκατοντάδες ασκήσεις, υπάρχουν και συμβουλές από ειδικούς, κάνοντας το Nike Training Club κάτι παραπάνω από μία απλή εφαρμογή ασκήσεων και έναν πραγματικό personal trainer. 

Μπορείς μέσα από τη σχετική λειτουργία να οργανώσεις το πρόγραμμά γυμναστικής σου, ώστε να μην ξεφύγεις ποτέ από αυτό. Έπειτα να παρακολουθήσεις τα βίντεο των γυμναστών και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους. Φυσικά, η πρόοδός σου αποθηκεύεται, μαζί με όλα τα επιτεύγματά σου. 

Το Nike Training Club περιλαμβάνει δωρεάν ασκήσεις:
  • Yoga
  • Αερόβιες και HIIT (προπόνηση υψηλής έντασης)
  • Ενδυνάμωσης
  • Ευκινησίας

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές γυμναστικής και ασκήσεων, εδώ όλα προσφέρονται δωρεάν, χωρίς συνδρομή και χωρίς αγορά κανενός πακέτου. Μη χάνεις άλλο χρόνο, ξεκίνα σήμερα κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή Nike Training Club για iOS και Android.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής:  Nike
Πηγή: nike.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram