Opal - Ένας δωρεάν player με ενσωματωμένους χαλαρωτικούς ήχους της φύσης

Φτιάξε τις δικές σου μίξεις χαλαρωτικών ήχων

Το Opal είναι ένας διαφορετικός και δωρεάν audio player που διαθέτει ενσωματωμένους χαλαρωτικούς ήχους της φύσης και όχι μόνο για όλες τις ώρες της ημέρας. 
Μέσα από το καλαίσθητο και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής, μπορούμε να επιλέξουμε τους ήχους (διατίθενται 20+ χαλαρωτικά κομμάτια) που θέλουμε να ακούσουμε, και να τους απολαύσουμε για όση ώρα επιθυμούμε χωρίς διακοπή.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη χαλαρωτικών ήχων όπως: Βροχή, Άνεμος, Κεραυνοί, Ποτάμι, Φωτιά, Ήχοι που προέρχονται από ένα γραφείο σε εργασιακό περιβάλλον και πολλά άλλα. 

Κάθε ήχος έχει και μία μπάρα αυξομείωσης της έντασης. Όσο ανεβάζουμε την ένταση, τόσο πιο έντονος θα είναι ο συγκεκριμένος ήχος. Φυσικά, μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικούς ήχους μεταξύ τους και να σώσουμε το αποτέλεσμα για την επόμενη φορά που θέλουμε να ακούσουμε το δημιούργημά μας. 

Το Opal διαθέτει και χρονόμετρο ώστε να ορίσουμε από πριν για πόση ώρα θα παίζει ο ήχος που επιλέξαμε.Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα είναι ανοικτού κώδικα και διατίθεται για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα. Για τα Windows, υπάρχει και portable έκδοση. 

Έκδοση: 1.03
Μέγεθος: ~82 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux
Κατασκευαστής: DeadLine
Πηγή: codedead.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram