Otternal Life - Μία νέα δωρεάν εφαρμογή για καταγραφή συνηθειών και υποχρεώσεων

Εφαρμογή για υιοθέτηση συνηθειών habbit tracker

Το Otternal Life είναι μία νέα και άκρως ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή για Android που ανήκει στην κατηγορία των «Habit Trackers»

Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους όσους δυσκολεύονται να ξεκινήσουν μία νέα καθημερινή συνήθεια, είτε αυτή αφορά την υγεία, είτε την προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Ο χρήστης πρέπει να δημιουργήσει τις συνήθειες που θέλει να ακολουθήσει (π.χ. γυμναστική για μισή ώρα, περπάτημα, διάβασμα βιβλίου, καθαριότητα δοντιών) και έπειτα θα αρχίσει να τις παρακολουθεί. 
 
Υπάρχει η επιλογή ρύθμισης μία συνήθειας για συγκεκριμένες ημέρες ή για κάθε ημέρα, ενώ ο χρήστης επιλέγει το χρώμα και το εικονίδιο κάθε συνήθειας. Αν κάποια συνήθεια πάει να ξεχαστεί, τότε επεμβαίνει ο Reginald, το «κατοικίδιο» της εφαρμογής για να την υπενθυμίσει!

Καθημερινά η εφαρμογή ρωτάει τον χρήστη για τη διάθεσή του, ενώ προσφέρει πλούσια στατιστικά για τις συνήθειές του και για το ποιες μέρες ήταν πιο αποδοτικός και παραγωγικός. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το Otternal Life είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς καμία απαίτηση για εγγραφή στην υπηρεσία και δημιουργία λογαριασμού και για αυτό και είναι πλήρως λειτουργικό και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 40MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: Crooked Finger Works
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram