payzy by COSMOTE - Κάνουμε τις συναλλαγές μας όπως δεν τις κάναμε ποτέ

Δοκιμάζουμε το payzy της Cosmote


Ήρθε το payzy by COSMOTE, ο νέος ψηφιακός τρόπος πληρωμών, για να καλύπτουμε ανάγκες, πληρώνουμε λογαριασμούς και να κάνουμε συναλλαγές με τους δικούς μας ανθρώπους, όπως δεν τις κάναμε ποτέ.

To payzy είναι μια πρωτοποριακή λύση για όλες τις καθημερινές πληρωμές και συναλλαγές. Μέσω εφαρμογής στο κινητό, μπορούμε να αποκτήσουμε ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσουμε χρεωστική κάρτα και να κάνουμε όλες τις αγορές μας σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Και όλα αυτά, χωρίς κόπο και με ασφάλεια. 

Εκτός από τις βασικές δυνατότητες κάθε τραπεζικής εφαρμογής, το payzy περιλαμβάνει και καινοτόμες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα να ανταλλάσσουμε χρήματα με τους φίλους μας μέσω chat. Μπορούμε ακόμα να μοιραζόμαστε κοινά έξοδα με τους δικούς μας ανθρώπους μέσω του Split it. 

Και όλα αυτά μέσα από το κινητό, σε μια μόνο εφαρμογή.

Πώς κάνουμε εγγραφή;

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, διαρκεί λίγα λεπτά και το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το smartphone μας, το email μας και τον αριθμό του κινητού μας. 

Κατά τη διάρκεια της εγγραφής χρειάζεται να έχουμε την ταυτότητά ή το διαβατήριό μας, ενώ η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει και μία βιντεοκλήση με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της COSMOTE Payments.

Κερδίζουμε κάτι από την εγγραφή μας;

Ναι, Απεριόριστα data για 1 μήνα με κάθε νέα εγγραφή. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by COSMOTE, κερδίζουν απεριόριστα data για 1 μήνα.

Έκδοση: 1.2.0.1031
Μέγεθος: 79 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: COSMOTE PAYMENTS – ELECTRONIC MONEY SERVICES S.A.
Πηγή: cosmote.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram