Perfect Backup - Το τέλειο backup για τα προσωπικά και εργασιακά μας δεδομένα

Perfect Backup - το τέλειο και δωρεάν Backup για τον υπολογιστή σου

Δημιούργησε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας (Backup) των δεδομένων σου, και αποθήκευσέ τα σε τοπικό σκληρό δίσκο, φακέλους δικτύου, μονάδες USB, διακομιστές FTP, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, CD, DVD, Blu-Ray,  ή ανέβασέ τα απευθείας στις Cloud υπηρεσίες: Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox και Βox. 

Το Perfect Backup είναι μια δωρεάν, ισχυρή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για Windows υπολογιστές, που σου προσφέρει ασφάλεια στη διατήρηση των προσωπικών και εργασιακών σου δεδομένων.  Με το Perfect Backup, μπορείς να επαναφέρεις αποτελεσματικά τα αρχεία σου ανά πάσα στιγμή, είτε λόγω απώλειας δεδομένων, είτε λόγω βλάβης του σκληρού σου δίσκου, είτε επειδή θέλεις να επιστρέψεις σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικούς τύπους αντιγράφων ασφαλείας:

Incremental backup ( Επαυξημένο αντίγραφο ασφαλείας)
  • Όταν εκτελείται το Incremental backup, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μόνο για τα αρχεία και τους φακέλους που δημιουργήθηκαν, τροποποιήθηκαν ή μετονομάστηκαν από το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας. Έτσι, κάθε φορά που τρέχει μια εργασία, δημιουργεί νέο αντίγραφο ασφαλείας που περιέχει νέα και τροποποιημένα δεδομένα.

Differential backup ( Διαφοροποιημένο αντίγραφο ασφαλείας) 
  • Όταν εκτελείται το differential backup, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων που δημιουργήθηκαν, τροποποιήθηκαν ή μετονομάστηκαν από το τελευταίο πλήρες αντίγραφο ασφαλείας.

Full backup (Πλήρες αντίγραφο ασφαλείας)
  • Κάθε φορά που εκτελείται ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας, επεξεργάζεται όλα τα αρχεία και τους φακέλους προέλευσης και όχι μόνο από το τελευταίο αντίγραφο. 

Synchronization (Συγχρονισμένο αντίγραφο ασφαλείας)
  • Όταν εκτελείται το Synchronization, αντιγράφει μόνο τα νέα και τροποποιημένα αρχεία από το τελευταίο backup. Αφαιρεί επίσης τα αρχεία και τους φακέλους που δεν υπάρχουν πλέον.  
  • Σε αντίθεση με τα Differential, Incremental και Full backups, δεν δημιουργείται νέος φάκελος αντιγράφων ασφαλείας. Το πρόγραμμα διατηρεί απλώς το ακριβές αντίγραφο των δεδομένων που υπάρχουν τη συγκεκριμένη στιγμή. 

Κάθε ένα από τα παραπάνω έχει τα θετικά και αρνητικά του. Μια πλήρης επεξήγηση των διαφορών, υπάρχει στο επίσημο site της εφαρμογής. Διαβάστε την εδώ. 

Έκδοση: 1.5.0
Μέγεθος: 4.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Perfect Backup Software
Πηγή: perfect-backup.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram