Pocket Build - Ένα εκπληκτικό δωρεάν παιχνίδι για να φτιάξεις τον δικό σου φανταστικό κόσμο

Pocket Builder παιχνίδι σαν Minecraft

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα δωρεάν Minecraft για Android και iOS smartphone. Μπορεί ο παραπάνω ισχυρισμός να είναι αληθής για την περίπτωση του Pocket Build, όμως είναι πέρα για πέρα άδικος. Το παιχνίδι της Moonbear μπορεί να μοιάζει πολύ με το διάσημο Minecraft, έχει όμως και άλλες, δικές του χάρες.

Αρχικά ο παίκτης μπορεί να φτιάξει μία πόλη ή έναν κόσμο ακριβώς όπως τον ονειρεύεται, χωρίς περιορισμούς. Από ένα κάστρο και μία πόλη, έως ένα μνημείο ή έναν αγροτικό οικισμό, όλα είναι εύκολα χάρη στα αμέτρητα αντικείμενα που υπάρχουν διαθέσιμα στο Pocket Build. Ο χειρισμός είναι άψογος ακόμη και μέσω των οθονών αφής με τον παίκτη να έχει πλήρη έλεγχο της κάμερας αλλά και των αντικειμένων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η εισαγωγή ανθρώπων μέσα στον κόσμο. Ο παίκτης μπορεί να τους διατάξει να κάνουν διάφορες εργασίες, δημιουργώντας έτσι έναν πιο «πραγματικό» κόσμο. Τα γραφικά είναι υπέροχα σχεδιασμένα, ενώ το Pocket Builds δε δημιουργεί θέματα με κολλήματα και framedrops.

Το καλύτερο βέβαια στοιχείο είναι πως οι δημιουργοί του το προσέχουν πραγματικά. Οι ενημερώσεις είναι συχνές και συνεχώς προσθέτουν νέα αντικείμενα και εργαλεία στο Pocket Build. 

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Moonbear
Πηγή: moonbear.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram