Qlate - Μία τρομερή δωρεάν εφαρμογή που συνδυάζει σημειώσεις και μαθηματικούς υπολογισμούς

δωρεάν εφαρμογή για σημειώσεις και υπολογισμούς μαθηματικών


Το Qlate είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη δωρεάν εφαρμογή. Πρόκειται για ένα σημειωματάριο, το οποίο συνδυάζει μαθηματικά και σημειώσεις, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό εργαλείο.

Ο τρόπος που λειτουργεί το Qlate είναι αρκετά απλός. Δημιουργώντας ένα sheet, έχουμε ένα φύλλο εργασίας για να το γεμίσουμε με σημειώσεις και υπολογισμούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταβλητές, να τις χρησιμοποιήσουμε σε περίπλοκες ή απλές μαθηματικές εκφράσεις. Μάλιστα, υποστηρίζονται και συναρτήσεις όπως εκθετικές και τριγωνομετρικές. Εκτός των παραπάνω, στο Qlate μπορούμε να δημιουργήσουμε σχόλια μέσα στους υπολογισμούς μας, ώστε να ξέρουμε τι κάνουμε σε κάθε βήμα.

Όπως είναι λογικό, η εφαρμογή διαθέτει πληθώρα λειτουργιών για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Επιπλέον, διαθέτει πεδίο αναζήτησης στα sheet που έχουμε δημιουργήσει, δυνατότητα να εξάγουμε ένα sheet ως PDF, να χρωματίσουμε διαφορετικά κάθε sheet και πολλά ακόμη.
 
Τέλος, το Dark Mode καθιστά την εφαρμογή ιδανική για χρήση σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Με το Qlate σίγουρα θα μπορέσουμε να αφήσουμε τα... τεφτέρια στην άκρη και να κάνουμε εύκολα υπολογισμούς από την άνεση του smartphone ή tablet μας.

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 9MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής: Pranay Karani
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram