Quickdraw - Κάνε την AI να καταλάβει τι ζωγραφίζεις σε αυτό το υπέροχο δωρεάν παιχνίδι της Google για browser

Παιχνίδι browser με τεχνητή νοημοσύνη

Είσαι καλός στη ζωγραφική; Κι αν ναι, πόσο γρήγορα μπορείς να δημιουργήσεις και να τελειοποιήσεις ένα σκίτσο; Πάντως, αν σου αρέσει να ζωγραφίζεις και να πειραματίζεσαι, ένα είναι σίγουρο: το Quickdraw θα διεγείρει το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς στη ζωγραφική και το σχέδιο είτε είσαι αρχάριος είτε πιάνει το χέρι σου, ή ακόμη κι αν απλά θέλεις να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου!

Το Quickdraw είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για browser, εξαιρετικά διασκεδαστικό και σχεδιασμένο από εργαζομένους της Google. Σκοπός του Quickdraw είναι να σε βάλει στη διαδικασία να σχεδιάσεις αυτό που σου ζητάει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Αν το Quickdraw αναγνωρίσει ότι αυτό που σχεδίασες είναι όντως αυτό που σου ζητήθηκε, σου επιτρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο σκίτσο. Ωστόσο, μπορείς και μόνος/-η σου να προχωρήσεις, πατώντας τα βελάκια που δείχνουν δεξιά, στην επάνω πλευρά της ιστοσελίδας. Εκεί, βρίσκεται και το κουμπί με τη γόμα, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θέλεις να διορθώσεις κάτι στο σχέδιο που φτιάχνεις (αν προλαβαίνεις!).

Κάθε γύρος αποτελείται από έξι σκίτσα τα οποία πρέπει να σχεδιάσεις επιτυχώς. Στο τέλος, όταν ολοκληρωθεί ο γύρος, θα τα δεις όλα μαζί και μπορείς να πατήσεις πάνω σε αυτά που δεν αναγνωρίστηκαν σωστά, ώστε να δεις τι αντιλήφθηκε το Quickdraw ότι σχεδίασες. Ο αλγόριθμος πίσω από το Quickdraw χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, ώστε να γίνεται η «αντίληψη» του τι ζωγραφίζει ο χρήστης.
 
Τέλος, το Quickdraw σου δίνει τη δυνατότητα να δεις και σκίτσα άλλων χρηστών που ανέρχονται περίπου στα 50 εκατομμύρια. Μην ξεχάσεις να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου στο Facebook ή/και Twitter, καθώς το Quickdraw σου επιτρέπει να το κάνεις μόλις ολοκληρωθεί ο γύρος, πατώντας απλά το εκάστοτε κουμπί για κάθε κοινωνικό δίκτυο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:quickdraw.withgoogle.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram