Trailer Addict - Trailer ταινιών σε υψηλή ποιότητα και πληροφορίες για κάθε ταινία, παλιά ή νέα

trailer νέων ταινιών σε υψηλή ποιότητα

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το ΤrailerΑddict είναι η ιδανική ιστοσελίδα για όσους λατρεύουν να βλέπουν τα trailer από ταινίες και θέλουν να μάθουν τα πάντα για αυτές πριν ακόμη κυκλοφορήσουν. Διαθέτει πολύ καλά οργανωμένες κατηγορίες με τις καλύτερες ταινίες, αυτές που έρχονται σύντομα και αυτές που μόλις έχουν κυκλοφορήσει.
 
Αν από την άλλη προτιμάς να ψάξεις τα trailer των ταινιών ανά είδος (π.χ. ιστορικές, περιπέτεια, δράμα, οικογενειακές, φαντασίας, τρόμου), τότε μπορείς να κάνεις κλικ στο categories, στο βασικό μενού, και να ξεκινήσεις από εκεί την περιήγησή σου. Το παραπάνω μπορεί να σε βοηθήσει και στην περίπτωση που μπορεί να ψάχνεις για μια συγκεκριμένη ταινία, αλλά να μη θυμάσαι τον τίτλο της. Έτσι, δε θα χρειαστεί να ψάχνεις μέσα στο τεράστιο όγκο όλων των ταινιών που υπάρχουν στο site.

Όταν εισέλθεις στο προφίλ μίας ταινίας που σε ενδιαφέρει, θα βρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για αυτή. Για παράδειγμα, το TrailerAddict αναφέρει ημερομηνία που βγήκε, τους ηθοποιούς που συμμετέχουν, το σεναριογράφο, το σκηνοθέτη, τη διάρκεια της ταινίας, καθώς και το είδος της. Τα βίντεο από κάθε trailer παίζουν σε πολύ υψηλή ανάλυση, πράγμα που κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την εμπειρία. Επιπλέον, κάτω από κάθε trailer, μπορείς να δεις και κάποια σχόλια από άλλους χρήστες.

Μάλιστα, το Trailer Addict έχει και τη mobile έκδοσή του που διατίθεται μέσω του Google Play και του App Store για smartphone και tablet. Όχι και άσχημο για συμπληρωματικό του κορυφαίου IMDB.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.traileraddict.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram