Tweek Calendar - Μη χάσεις κανένα ραντεβού και καμία υποχρέωση με αυτό το δωρεάν online ημερολόγιο

Εφαρμογή ημερολόγιο

Το Tweek Calendar θα γίνει ένας σύμμαχος στην καθημερινότητά σου, ειδικά αν είσαι πολυάσχολος και έχεις συνεχώς γεμάτο πρόγραμμα. Η ιστοσελίδα αυτή είναι ουσιαστικά ένα ημερολόγιο που προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση και είναι ό,τι πιο απλό θα βρεις για να καταχωρείς τα ραντεβού, τις υποχρεώσεις σου και τα project που εκκρεμούν. Όπως καταλαβαίνεις, μπορείς να το χρησιμοποιείς και για προσωπικά αλλά και για επαγγελματικά θέματα.

Ο minimal σχεδιασμός του Tweek Calendar το καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη. Για να κάνεις μια καταχώρηση, απλά κάνεις κλικ κάτω από την ημερομηνία που θέλεις, στο πλαίσιο των γραμμών. Γράφεις, πατάς enter και όλα έτοιμα. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις και κάποιο χρώμα για να επισημάνεις την κάθε υποχρέωση. Όταν ολοκληρώσεις μία υποχρέωση, μπορείς να κάνεις κλικ στο check που υπάρχει στα δεξιά και αυτομάτως σβήνεται η συγκεκριμένη καταχώρηση.

Το Tweek Calendar είναι ιδανικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να εκτυπωθεί και να είναι χρήσιμο και σε όσους προτιμούν το χειρόγραφο πρόγραμμα. Κάτι εξίσου ενδιαφέρον, είναι το ότι μπορείς να μοιραστείς το ημερολόγιό σου με έως τρεις χρήστες δωρεάν, με συναδέλφους, μέλη της οικογένειάς σου, φίλους κ.ά. Αν θέλεις να δώσεις σε κάποιον πρόσβαση σε αυτό χωρίς να μπορεί να το επεξεργαστεί, μπορείς να του στείλεις ένα σύνδεσμο που θα είναι read-only, μέσω της επιλογής Share.

Το Tweek Calendar είναι δωρεάν αλλά και υπάρχει και premium έκδοση που παρέχεται επί πληρωμή και προσφέρει κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις, όπως περισσότερα χρώματα, περισσότερες επιλογές στη γραμματοσειρές. Τέλος, υπάρχει και σε μορφή δωρεάν εφαρμογής, διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: tweek.so

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram