Cheqmark.io - Οργάνωσε την checklist σου εύκολα και γρήγορα

Κατασκευή λίστας to do online ευκολα

Σου αρέσει να φτιάχνεις λίστες και να οργανώνεις τα πάντα με checkbox; Τότε πρέπει σίγουρα να ρίξεις μία ματιά στο cheqmark.io. Το cheqmark είναι μια σύγχρονη web εφαρμογή που σου επιτρέπει να φτιάχνεις τις δικές σου λίστες, παρέχοντας πολλές επιλογές για τον σχεδιασμό της. 

Μόλις μπεις στη σελίδα, θα δεις ότι υπάρχει η επιλογή create your checklist. Μόλις κάνεις κλικ θα δεις ότι εμφανίζεται μια ποικιλία προτύπων για διαφορετικά γούστα και διαφορετικές περιστάσεις, ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις. Μπορείς να διαλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες και έπειτα να την προσαρμόσεις εισάγοντας τα δικά σου δεδομένα. Εκτός από αυτό, θα δεις ότι μπορείς να επεξεργαστείς πολλές πτυχές της λίστας, όπως το φόντο της (να διαλέξεις μέσα από διάφορα σχέδια για φόντο), χρώματα, νούμερο γραμματοσειράς, εικονίδια για checkbox, κι έτσι να τη διαμορφώσεις όπως θέλεις.

Αν ωστόσο δεν έχεις όρεξη να πειραματίζεσαι πολύ και θέλεις κάτι έτοιμο, μπορείς από την αρχική του cheqmark να κάνεις κλικ στην επιλογή Templates Gallery και από εκεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε πάρα πολλές έτοιμες λίστες για διάφορες περιστάσεις, με όμορφα φτιαγμένα θέματα και ωραίους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Για παράδειγμα, θα βρεις λίστες με τίτλο Water Tracker, 12-Week Training Plan, Cleaning Plan, Halloween Movies, Black Friday, κ.ά. Όπως καταλαβαίνεις, η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα είναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Τέλος, μπορείς να αποθηκεύσεις εύκολα και γρήγορα τη λίστα σου, πατώντας στο κουμπί Save, το οποίο βρίσκεται στην πάνω αριστερή πλευρά, καθώς επεξεργάζεσαι τη λίστα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: cheqmark.io


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram