Cyprus TV & Radio - Δωρεάν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα της Κύπρου στο κινητό σου

Δωρεάν τηλεόραση και ραδιόφωνο της Κύπρου


Παρακολούθησε και άκουσε όλα τα ελεύθερα Κυπριακά Τηλεοπτικά και Ραδιοφωνικά κανάλια, χρησιμοποιώντας μόνο το ίντερνετ και το κινητό ή  τάμπλετ σου και την δωρεάν εφαρμογή Cyprus TV & Radio που υπάρχει διαθέσιμη στο Google Play Store

Το Cyprus TV & Radio περιέχει μόνο δωρεάν κανάλια και δεν παρέχει συνδρομές premium ή πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή είναι ελεύθερα για όλους. 

Σημείωση: Ορισμένα κανάλια ενδέχεται να μην λειτουργούν εκτός Κύπρου λόγω γεωγραφικών περιορισμών που επιβάλλονται από τους παρόχους τους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα VPN για να παρακάμψεις αυτούς τους περιορισμούς. 

Περιέχει ενσωματωμένο βίντεο Player αλλά μπορείς να επιλέξεις και ένα από τους υποστηριζόμενους εξωτερικούς βίντεο Players (κάποιοι υποστηρίζουν Chromecast, DLNA κτλ.). Επίσης, μπορείς να προσθέσεις στα Αγαπημένα τα κανάλια που βλέπεις περισσότερο για να μη τα ψάχνεις αργότερα. 

UPDATE: Δοκιμάσαμε να τρέξουμε το ΡΙΚ 1 και RIK 2 από Ελλάδα και παίζουν μια χαρά χωρίς να χρειάζεται VPN ώστε να αρθούν οι γεωγραφικοί περιορισμοί. Απλά, θα πρέπει να προσέξεις ότι γι' αυτά τα κανάλια υπάρχουν 2-3 διαφορετικές επιλογές. Επέλεξε αυτό που ΔΕΝ είναι μόνο για κατοίκους της Κύπρου. 

Αγώνες Μουντιάλ 2022: Επειδή τα κανάλια της Κύπρου ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ 2, μεταδίδουν ΧΩΡΙΣ συνδρομή τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσεις τους αγώνες ΝΟΜΙΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ  και στην Ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 3.51
Μέγεθος: 12 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής:Antonio Dimitri
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram