Icecream Video Converter - Απίστευτο δωρεάν πρόγραμμα για να μετατρέπεις τα βίντεό σου

Δωρεάν μετατροπή αρχείων βίντεο

Το Icecream Video Converter είναι ένας εκπληκτικό και δωρεάν μετατροπέας βίντεο για υπολογιστές με Windows. Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε από τα βίντεό μας εύκολα και γρήγορα χάρη στο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

Μαζική μετατροπή
Έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε πολλαπλά αρχεία στην ουρά για να αλλάξουμε τη μορφή των βίντεο  μαζικά με ένα μόνο κλικ. Μπορούμε να πειράξουμε τις ρυθμίσεις των βίντεο που θα εξαχθούν, αν χρειαστεί.

Μετατρέπει τα πάντα
Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο: MP4, AVI, MKV, 3GP, WMV, MOV, M4V, MPG, M2TS, MTS και ένα σωρό άλλα.

Περικοπή βίντεο
Αν χρειάζεται να μετατρέψεις ένα συγκεκριμένο μέρος ενός βίντεο, δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις πρόσθετο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Κόψε το βίντεο απευθείας μέσα από το ίδιο μενού και επέλεξε μια συγκεκριμένη σκηνή για μετατροπή.

Βίντεο σε MP3
Το Icecream Video Converter μάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε το βίντεο σε ήχο.Έτσι λοιπόν, αν υπάρχει κάποιο soundtrack στην ταινία ή απλά θέλεις από μια συζήτηση να εξάγεις τον ήχο, μπορείς άμεσα να μετατρέψεις σε MP3.

Προσθήκη υδατογραφήματος (Watermark)
Προσθέτουμε πανεύκολα ένα προσαρμοσμένο υδατογράφημα στα βίντεο που θέλουμε να αποθηκεύσουμε. Μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε μια εικόνα ή ένα κείμενο ως υδατογράφημα, να ορίσουμε το μέγεθός του, τη διαφάνεια, τη γωνία και πολλά άλλα.

Βάζουμε υπότιτλους
Ναι, κάνει και αυτό! Μπορούμε να προσθέσουμε υπότιτλους σε ένα βίντεο, τύπου (.srt) και να αλλάξουμε το μέγεθος, το χρώμα, τη διαφάνεια, τη θέση στην οθόνη και τη γραμματοσειρά. 

Μπορεί να το αναφέραμε στην αρχή του άρθρου, αλλά αξίζει να σου υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν. Χωρίς περιορισμούς και χωρίς διαφημίσεις. 

Έκδοση: 1.24
Μέγεθος: 35.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: icecreamapps.com
Πηγή:icecreamapps.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram