O&O DeskInfo - Βάλε τις πληροφορίες του PC σου στην επιφάνεια εργασίας

Βάλε τις πληροφορίες του PC σου στην επιφάνεια εργασίας


Το O&O DeskInfo είναι μια δωρεάν φορητή (portable) εφαρμογή για Windows, που εμφανίζει διάφορες πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, άμεσα στην επιφάνεια εργασίας. 

Μπορούμε να έχουμε όλα τα σημαντικά δεδομένα μπροστά μας όπως: πληροφορίες για τη CPU και την GPU, χρήση μνήμης RAM, πληροφορίες δικτύου, λειτουργικό σύστημα και πολλά άλλα. Έχουμε τη δυνατότητα να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας, όσον αφορά την εμφάνιση (χρώματα, διαφάνεια κτλ), τη θέση που θα βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας κ.α.
 
Αν το θελήσουμε, μπορούμε με ένα κλικ να αντιγράψουμε όλες αυτές τις πληροφορίες στο πρόχειρο (clipboard), όπως και να ρυθμίσουμε να ξεκινά η εφαρμογή μαζί με τα Windows. Όλες οι ρυθμίσεις είναι προσβάσιμες μέσω δεξιού κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής που βρίσκεται κάτω δεξιά στην μπάρα του ρολογιού.
Το O&O DeskInfo είναι απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση για όποιον θέλει να έχει γρήγορα διαθέσιμες τις πληροφορίες του συστήματός του. 

Έκδοση: 1.1.1342
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: O&O Software GmbH
Πηγή: oo-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram